• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

Mercedes-Benz S-Klasse

400d 4MATIC Lang

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 109.900 Incl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 1.792
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Uitgelicht

  • Navigatiesysteem full map + hard disk
  • electronic climate control
  • Lichtmetalen velgen multi-spaaks 20"
  • Matrix led koplampen
  • Cruise control adaptief met stop&go

Algemene informatie

Kilometerstand 56.333 km
Bouwjaar 2021
Kleur zwart
Interieurkleur Bruin
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Carrosserievorm Sedan
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 28 januari 2025
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge marge
Kenteken L-246-NS
Wegenbelasting € 691 tot € 726 per kwartaal

Over deze Mercedes-Benz S-Klasse

Een auto als de Mercedes-Benz S-klasse biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2021, de teller staat op 56333 kilometer. De AMG-styling voegt een aantal uitgesproken sportieve accenten toe. De krachtige dieselmotor staat garant voor uitstekende prestaties. Door het elektrisch bediende glazen panorama dak is het in deze auto altijd en beetje zomer. Maar dat prettige gevoel kan ook komen door het lederen interieur. Misschien wel door de combi. Met het comfort van het verwarmbare stuurwiel, de voorstoelen inclusief massagefunctie en de achterbankverwarming benadrukt deze auto zijn positie als een ware verwenauto. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Noem het comfort, noem het luxe... Door de luchtvering en de comfortstoelen is het iedere keer ontspannen en veilig rijden. Daglicht bij nacht? De koplampen met matrix LED-verlichting zorgen ervoor. Tot de uitrusting van deze Mercedes-Benz behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, AMG-styling, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard stelt u in staat uw cockpitinterface te personaliseren. Door het combineren van beelden van vier camera's, biedt de 360 graden camera een naadloos en gedetailleerd beeld van de hele omgeving rondom deze auto. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. In de file rijden vreet concentratie. Daarom komt de file assistent te hulp om veilig afstand te houden en automatisch te stoppen als uw voorligger stilstaat. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, premium audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie en electronic climate control ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz S-klasse samen. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen! Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanning controlesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Deze executive sedan laat graag persoonlijk zien wat-ie kan. Bel dus nu voor een proefrit!

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Aantal versnellingen 9
Vermogen 330 pk
Aantal cilinders 6
Cilinderinhoud 2925cc
Topsnelheid 250 km/h
Gewicht 1.990 kg
Trekgewicht 2.100 kg
Wielbasis 322 cm
Lengte 532 cm
Breedte 195 cm
Hoogte 150 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Overige
electronic climate control electronic climate control Matrix led koplampen Matrix led koplampen Burmester® surround sound system Burmester® surround sound system Siedelen openporig essenohout zwart Siedelen openporig essenohout zwart
Veiligheid
dodehoekdetectie met correctie Alarmsysteem Autonomous Emergency Braking uitwijk assistent
Exterieur
Lichtmetalen velgen multi-spaaks 20" Lichtmetalen velgen multi-spaaks 20" LED achterlichten LED achterlichten Parkeersensor voor en achter Parkeersensor voor en achter Elektrisch glazen panorama-dak
Interieur
Cruise control adaptief met stop&go Cruise control adaptief met stop&go Sportstuur Sportstuur Stoel ventilatie voor Stoel ventilatie voor Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
Infotainment
Navigatiesysteem full map + hard disk Navigatiesysteem full map + hard disk Rondomzicht camera Rondomzicht camera Spraakbediening Spraakbediening Stuurwiel multifunctioneel Stuurwiel multifunctioneel

Video's

Mercedes-Benz S-Klasse

400d 4MATIC Lang

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 109.900 Incl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 1.792
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 109.900

Vergelijkbaar aanbod