auto-onderhoud-jaarsma-hartwerd-bij-bolsward-scaled

Auto Onderhoud

Wil je je Auto laten onderhouden in Bolsward? Bij universeel Autobedrijf Jaarsma kun je terecht met alle auto’s en automerken voor een passende reparatie.

Of het nu gaat om je dagelijkse auto, klassieker, camper of bedrijfsauto, bij ons ben je aan het juiste adres voor het onderhoud aan – en reparatie van je auto. Je bent op zoek naar een adres waar kwaliteit, prijs en service bij elkaar komen. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. De onderstaande artikelen vertellen je alles over wat wij doen en wat we kunnen.

Auto Onderhoud & Service

APK

apk-keuring-jaarsma-hartwerd-bij-bolsward-sneek
APK

Onderhoudsbeurt

onderhoudsbeurt-jaarsma-hartwerd-bij-bolsward
Onderhoudsbeurt

Automaatbak Spoelen

automaatbak-spoelen-jaarsma-hartwerd-friesland
Automaatbak spoelen

Aanvullende diensten van Autobedrijf Jaarsma

Over ons
auto-garage-jaarsma-hartwerd-bij-bolsward-sneek-friesland
Autogarage

Waarom door Jaarsma in Hartwerd (bij Bolsward) uw auto laten onderhouden?

  • Ervaren & Betrouwbare auto garage sinds 1984
  • Gratis vervangend vervoer bij werkzaamheden langer dan 1 uur
  • Onze monteurs zijn opgeleide specialisten.
  • Onderhoud aan uw auto voldoet aan de strikte fabrieksvoorschriften om uw veiligheid en comfort te garanderen.
  • We gebruiken degelijke en erkende onderdelen en gereedschap.

Kosten van Auto Onderhoud in Bolsward en omgeving Sneek

De kosten van auto onderhoud lopen uiteen. Dit is uiteraard afhankelijk van het type en de leeftijd van de auto, het aantal uit te voeren werkzaamheden.

Bedrijfsauto laten onderhouden

Voor bedrijfswagens is het onderhoud meestal intensiever dan voor personenauto’s, vanwege de zwaardere belasting en het intensievere zakelijke gebruik. Door die factoren is het vaak nog belangrijker om regelmatig onderhoud uit te laten voeren om de bedrijfswagen en/of het wagenpark in topconditie te houden en de betrouwbaarheid te garanderen. Uiteindelijk vermindert dit het risico van uitval en omzetderving voor u.

Camper laten onderhouden

Het onderhoud voor campers vereist vaak meer werk en is duurder dan die voor personenauto’s, vanwege de omvang en complexiteit van het voertuig. Het onderhoud omvat niet alleen het vervangen van filters en vloeistoffen, maar ook het controleren van de airconditioning, koel- en verwarmingssystemen, brandstoftank, remmen, ophanging en andere belangrijke onderdelen. Bij campers kan ook werk nodig zijn aan de opbouw, inclusief luifels, ramen en deuren en andere accessoires.

Om problemen tijdens het reizen & vakanties te voorkomen, raadt Autobedrijf Jaarsma aan om regelmatig onderhoud aan uw camper uit te laten voeren.

Ford USA specialist van Friesland

Bij Autobedrijf Jaarsma kun je ook terecht voor zowel klassieke als moderne Amerikaanse Ford-modellen. We investeren continu in uitleesapparatuur en software, waarmee we snel problemen kunnen diagnosticeren en oplossen, zoals het inleren van sleutels en het opsporen van storingen. We hebben toegang tot alle fabrikantgegevens voor onderhoud en reparatie, inclusief een archief met oude workshop handleidingen voor klassieke modellen. Onze specialisatie in Amerikaanse Fords gaat verder dan alleen expertise; het komt voort uit een passie. We streven ernaar om niet alleen auto’s te verkopen, maar ook volledige service te bieden, inclusief bijvoorbeeld schadeherstel. Hoewel Ford geen officiële dealers heeft voor Amerikaanse modellen, kunnen wij je op dit gebied verder helpen. Nieuwe Amerikaanse Fords worden standaard geleverd met 2 jaar garantie, en gebruikte Amerikaanse auto’s krijgen dezelfde 6 maanden BOVAG-garantie als andere auto’s.

Plan binnen één minuut online uw afspraak bij Autobedrijf Jaarsma!

Universeel Autobedrijf Jaarsma heeft de kennis en expertise in huis om voor alle merken auto's vakkundig auto onderhoud en auto reparaties uit te voeren.