onderhoudsbeurt-jaarsma-hartwerd-bij-bolsward

Onderhoudsbeurt in Bolsward en omgeving Sneek

Heeft jouw auto een onderhoudsbeurt nodig en woon je in Bolsward en omgeving Sneek? Autobedrijf Jaarsma in Hartwerd, Friesland is hét adres voor betrouwbaar auto onderhoud.

Onderhoudsbeurt bij Jaarsma in Hartwerd bij Bolsward

Bij autobedrijf Jaarsma kun je rekenen op een uitstekende service, kwaliteit, garantie en scherpe tarieven. Omdat we de strikte fabrieksvoorschriften van jouw automerk volgen, bieden we een basis onderhoudsbeurt aan. Hierbij worden alle essentiële functies van jouw auto gecontroleerd en onderhouden.

Op welke termijn je auto toe is aan onderhoud wordt door het fabrieksvoorschrift bepaald. Dat wordt ook wel het ‘onderhoudsinterval’ genoemd.

Waarom door Jaarsma bij Bolsward de onderhoudsbeurt laten uitvoeren?

Bij Jaarsma kun je rekenen op uitstekende service, transparantie, kwaliteit, garantie én scherpe tarieven voor een onderhoudsbeurt.

 • Professionele automonteurs
 • Auto onderhoud voor alle automerken
 • RDW erkend
 • Ook voor het onderhoud van Campers & Bedrijfswagens
 • Combineer de APK-Keuring met een onderhoudsbeurt en bespaar tijd & geld
 • Geen verrassingen: bij reparaties altijd eerst een prijsopgave
altijd-prijsopgave-jaarsma-hartwerd-bolsward-friesland

Geen verrassingen: bij reparaties altijd eerst een prijsopgave

deskundig-autobedrijf-jaarsma-hartwerd-bolsward-friesland

Ervaren & Betrouwbare auto garage sinds 1984

aangesloten-bij-bovag-jaarsma-hartwerd-bolsward-friesland

Aangesloten bij BOVAG: BOVAG Garantie op reparatie

vervangend-vervoer-jaarsma-hartwerd-bolsward-friesland

Altijd vervangend vervoer (huurauto)
beschikbaar

Universeel autobedrijf Jaarsma doet het onderhoud voor alle automerken

Automobielbedrijf Jaarsma is een merkonafhankelijk auto garage. Autobedrijf Jaarsma in Bolsward heeft de kennis en expertise in huis om voor alle automerken een vakkundige beurt uit te voeren. Zo kun je bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt van onder andere de volgende merken auto’s:

Staat uw merk er niet tussen, geen probleem! Autobedrijf Jaarsma bij Bolsward, Friesland heeft de kennis in huis om voor alle merken auto’s vakkundig onderhoud uit te voeren.

Plan eenvoudig je afspraak via onze online planner

Universeel Autobedrijf Jaarsma heeft de kennis en expertise in huis om voor alle merken auto’s vakkundig auto onderhoud en auto reparaties uit te voeren.

kosten-onderhoudsbeurt-jaarsma-hartwerd-bij-bolsward

Kosten van een onderhoudsbeurt bij autobedrijf Jaarsma

De kosten van een onderhoudsbeurt lopen uiteen. Dit is uiteraard afhankelijk van het type en de leeftijd van de auto en het aantal uit te voeren werkzaamheden. Bij extra werkzaamheden aan jouw auto volgen wij deze stappen:

 1. Controleren van de auto,
 2. Noteren wat er qua onderhoud nodig is,
 3. Wij doen een prijsopgave
 4. Wij overleggen deze prijsopgave met jou
 5. Daarna kiest je wat je wenst uit te laten voeren door ons.

Jaarsma Actie: Nu GRATIS APK keuring bij een Onderhoudsbeurt

Mocht je auto ook toe zijn aan een APK, dan adviseren wij om de onderhoudsbeurt te combineren met een APK. Zo blijft je auto in topconditie en profiteer je direct van een GRATIS APK.

🡺 Combineer je de APK met een onderhoudsbeurt? Dan is de APK GRATIS!

checklist-apk-onderhoudsbeurt-jaarsma-hartwerd-bij-bolsward

Plan eenvoudig je afspraak via onze online planner

Universeel Autobedrijf Jaarsma heeft de kennis en expertise in huis om voor alle merken auto’s vakkundig auto onderhoud en auto reparaties uit te voeren.

Gegarandeerd rijplezier met de onderhoudsbeurt bij Jaarsma

Je moet natuurlijk iedere dag weer op jouw auto kunnen vertrouwen en dat begrijpen wij. We voeren onderhoud aan je auto uit volgens vaste procedures, waarbij onze autotechnici werken volgens strikte fabrieksvoorschriften. Daarbij garanderen we: dat het onderhoud zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Onze serviceadviseurs kunnen je precies vertellen welke onderdelen een korte of lange vervangingsinterval hebben. Zo houden we het onderhoud simpel en transparant. En weet je precies waar je aan toe bent.

Jaarsma denkt mee, ontzorgt

“Jaarsma denkt mee, ontzorgt, heeft oog voor kosten<>kwaliteit en je gaat met een veilig gevoel de weg weer op.”

Liesbeth , Workum

Plan eenvoudig je afspraak via onze online planner

Universeel Autobedrijf Jaarsma bij Bolsward, Friesland heeft de kennis en expertise in huis om voor alle merken auto’s vakkundig auto onderhoud en auto reparaties uit te voeren.

Bedrijfswagen onderhoud

Voor bedrijfswagens is een beurt meestal intensiever dan voor personenauto’s, vanwege de zwaardere belasting en het intensievere zakelijke gebruik. Door die factoren is het vaak nog belangrijker om regelmatig onderhoud uit te laten voeren om de bedrijfswagen en/of het wagenpark in topconditie te houden en de betrouwbaarheid te garanderen. Uiteindelijk vermindert dit het risico van uitval en mogelijke omzetderving.

Camper onderhoud

Een onderhoudsbeurt voor campers vereist vaak meer werk en is soms kostbaarder dan die voor personenauto’s, vanwege de omvang en complexiteit van het voertuig. Het onderhoud omvat niet alleen het vervangen van filters en vloeistoffen, maar ook het controleren van de airconditioning, koel- en verwarmingssystemen, brandstoftank, remmen, ophanging en andere belangrijke onderdelen. Bij campers kan ook werk nodig zijn aan de opbouw, inclusief luifels, ramen en deuren en andere accessoires.

Om problemen tijdens het reizen & vakanties te voorkomen, raadt autobedrijf Jaarsma aan om regelmatig onderhoud aan de camper uit te laten voeren.

Plan eenvoudig je afspraak via onze online planner

Universeel Autobedrijf Jaarsma heeft de kennis en expertise in huis om voor alle merken auto’s vakkundig auto onderhoud en auto reparaties uit te voeren.