• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

Maserati Ghibli

3.0 V6 GranSport

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 69.900 Incl. BTWbtw

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 994
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Algemene informatie

Kilometerstand 108.082 km
Bouwjaar 2019
Kleur blauw
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Sedan
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 10 januari 2025
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge BTW
Kenteken XJ-658-T
Wegenbelasting € 318 tot € 348 per kwartaal

Over deze Maserati Ghibli

Een occasion om van te dromen. Deze Maserati Ghibli brengt behalve een pittige motor en een vriendelijke kilometerstand ook de nodige extra's mee. De auto is van het bouwjaar 2019 en is van de eerste eigenaar. Deze Maserati is nieuw in Nederland geleverd en compleet volgens het schema van de fabriek door de dealer onderhouden. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Het lederen interieur is een stijlvolle extra van deze Maserati Ghibli. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Voor het pittige uiterlijk én goed gesteund zitten zorgen de sportstoelen. Zon en frisse lucht krijgen vrij spel dankzij het elektrisch bediende glazen panoramadak. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Tot de uitrusting behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De 360 graden camera kan het blinde vlek probleem van de achteruitkijkspiegel oplossen, waardoor ongevallen worden voorkomen. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Filerijden? Doodvermoeiend. Daarom helpt de file assistent zo nodig een handje. Door automatisch afstand te houden, en te stoppen als uw voorligger stilstaat. Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij DAB-ontvangst. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van sportstuur met schakelpaddels, regensensor, keyless entry, dvd-systeem, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. De actieve dodehoekdetectie helpt ongelukken te voorkomen. Met voorzieningen als forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar het rijgevoel van deze sportwagen zelf!

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Aantal versnellingen 8
Vermogen 349 pk
Aantal cilinders 6
Cilinderinhoud 2979cc
Topsnelheid 267 km/h
Gewicht 1.825 kg
Wielbasis 300 cm
Lengte 497 cm
Breedte 195 cm
Hoogte 148 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Overige
Voorzetelverwarming Apple Carplay/Android Auto electronic climate control Soft deursluiting
Exterieur
LED koplampen Metaalkleur parelmoer Lichtmetalen velgen 19" Parkeersensor voor en achter
Interieur
Cruise control adaptief met stop&go Voorstoelen verwarmd Cruise control Luxe lederen bekleding
Infotainment
Navigatiesysteem full map Rondomzicht camera DVD speler Stuurwiel multifunctioneel
Veiligheid
Verkeersbord detectie Airbag(s) hoofd voor Airbag(s) knie Autonomous Emergency Braking
Milieu
Start/stop systeem

Video's

Maserati Ghibli

3.0 V6 GranSport

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 69.900 Incl. BTWbtw

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 994
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 69.900 (in. btw)

Vergelijkbaar aanbod