• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

BMW 6 Serie

Gran Coupé 640xd High Executive

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 37.900 Incl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 840
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Algemene informatie

Kilometerstand 99.356 km
Bouwjaar 2017
Kleur zwart
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Carrosserievorm Sedan
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 27 februari 2025
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge marge
Kenteken NH-939-F
Wegenbelasting € 608 tot € 638 per kwartaal

Over deze BMW 6 Serie

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze BMW 6-serie Gran Coupé. Deze auto komt uit het bouwjaar 2017. De krachtige dieselmotor staat garant voor uitstekende prestaties. Het lederen interieur zorgt voor een klasse uitstraling. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Life is easy! In ieder geval met dit elektrisch bediende glazen panoramadak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook adaptive drive, 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportonderstel, adaptief dempingsysteem en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Dankzij de 360 graden camera op de auto, wordt manoeuvreren in smalle straatjes ineens veel eenvoudiger. De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! Het complete geluidspectrum van uw favoriete muziek wordt geleverd door het Harman/Kardon audiosysteem. Het navigatiesysteem met harde schijf zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Met Harman Kardon-audiosysteem, regensensor, cruise control, sportstuurwiel, keyless entry en automatisch dimmende buitenspiegels is deze BMW helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 6-serie Gran Coupé is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel. De auto is ook uitgerust met head-up display, dodehoekdetectie en bandenspanningcontrolesysteem.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Zullen we deze sportwagen even klaarzetten voor een overtuigende testrit? We wachten op uw telefoontje!

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Aantal versnellingen 8
Vermogen 313 pk
Aantal cilinders 6
Cilinderinhoud 2993cc
Topsnelheid 250 km/h
Gewicht 1.845 kg
Trekgewicht 1.600 kg
Wielbasis 297 cm
Lengte 501 cm
Breedte 189 cm
Hoogte 139 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Overige
Elektrisch bediend glazen kanteldak Navigatiesysteem Professional Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid LED mistlampen
Exterieur
Elektrisch glazen panorama-dak LED koplampen Lichtmetalen velgen 17" Grootlichtassistent
Interieur
Lederen bekleding Voorstoelen verwarmd Cruise control Airco (automatisch)
Infotainment
Navigatiesysteem full map + hard disk Audio installatie high end Audio installatie premium Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Veiligheid
Dodehoek detector Airbag passagier Brake Assist System Airbag bestuurder
Milieu
Start/stop systeem

Video's

BMW 6 Serie

Gran Coupé 640xd High Executive

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 37.900 Incl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 840
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 37.900

Vergelijkbaar aanbod