RAM 1500 SLT Classic Night Edition

Een Stoere Pick-up die de Tijd heeft Getrotseerd

Tijdelijke actie! GRATIS Lederen Bekleding

Deze aanbieding is slechts tijdelijk geldig, dus grijp deze kans om jouw nieuwe RAM naar nieuwe hoogten te tillen. Bezoek onze showroom vandaag nog en ontdek de perfecte combinatie van kracht, stijl en luxe – allemaal met de toegevoegde bonus van gratis lederen bekleding. Wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt.

Update 29-10: nog 6 5 4 3 2 1 pick-up direct beschikbaar

Nog 6 modellen onderweg voor levering in januari 2024! Informeer snel!

Stap in de wereld van de RAM 1500 SLT Classic Night Edition, een stoere pick-up truck met een verhaal. Deze truck maakt deel uit van de befaamde RAM 1500-serie, die al sinds 1981 de show steelt op de Amerikaanse wegen. En geloof ons, betrouwbaarheid zit in het DNA van deze wagen. Hij staat bekend om zijn no-nonsense karakter en degelijke bouw, waardoor hij lang meegaat zonder zijn stijl te verliezen.

Populairder dan Ooit

Je zou denken dat de komst van nieuwe RAM-modellen de RAM 1500 SLT Classic zou doen vervagen in de achtergrond, maar niets is minder waar. Dit beest blijft enorm populair! Hij heeft die X-factor die mensen gewoon niet kunnen weerstaan. Of je nu gezinsuitjes plant of hard werkt op de bouwplaats, deze pick-up heeft voor elk wat wils.

Alles inbegrepen voor een Vette Rit

Als het op uitrusting aankomt, laat de RAM 1500 SLT Classic Night Edition je niet in de steek. Hij is als een rijdend paleis met een schuif- en kanteldak, waardoor je het gevoel hebt dat je onder de sterrenhemel rijdt (maar dan zonder de muggen!). En het entertainment systeem? Die heeft alles wat je nodig hebt, inclusief Apple CarPlay en Android Auto, zodat je altijd jouw favoriete tunes kunt afspelen. Het geluid bereikt je via 9 Alpine speakers met een subwoofer. En je hoeft je geen zorgen te maken over zweten in de zomer of klappertanden in de winter, dankzij de climate control en verwarmde stoelen en stuurwiel. Houd je het cool en knus, altijd en overal!

Nachtelijke Koning van de Weg

De Night Edition is waar het feest begint! Hij ziet er strak uit met zijn zwarte accenten. Het begint bij de badass zwarte velgen, waardoor hij direct opvalt. En die zwarte uitlaattips? Pure coolness! Hij ademt gewoon kracht en stoerheid uit. En natuurlijk, last but not least, de grille en de logo’s van de pick-up, allemaal in het zwart! Het is een nachtelijke verschijning waar niemand zijn ogen van af kan houden.

Dus, wat denk je?

De RAM 1500 SLT Classic Night Edition is geen doorsnee pick-up. Hij heeft geschiedenis, betrouwbaarheid en een flinke dosis stijl. En hij blijft gewoon rocken in de autowereld, ongeacht de nieuwe jongens die langskomen. Dus als je op zoek bent naar een rit die je nooit in de steek laat en die je het gevoel geeft dat je de koning van de weg bent, dan is deze Night Edition jouw ultieme keuze!

Onze direct beschikbare RAM 1500 Classics

Bekijk direct onze RAM 1500 Classic video’s