• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

Dodge Ram

1500 5.7 V8 4x4 Crew Cab Limited

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 64.950 Excl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 1.060
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Algemene informatie

Kilometerstand 78.485 km
Bouwjaar 2021
Kleur zwart
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof LPG gas
Carrosserievorm Pick-Up (grijs kenteken)
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 25 oktober 2024
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge BTW
Kenteken VKK-67-T
Wegenbelasting € 201 tot € 201 per kwartaal

Over deze Dodge Ram

Deze Dodge Ram 1500 maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! De aandrijving wordt verzorgd door een achtcilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Met zijn lederen bekleding is deze Dodge comfortabel en stijlvol. Comfort en een gevoel van luxe: dat geeft de heerlijke stoelverwarming. De uitermate solide wegligging is te danken aan de ingebouwde luchtvering. In weer en wind een cabriosensatie? Dat kan met het riante glazen panoramadak. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Niet alleen u, maar ook uw passagiers zitten goed, dankzij de verwarmde achterbank. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 22 inch lichtmetalen velgen, treeplanken, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem. Als u wilt kunt u beiden zelfs met uw stem bedienen. Deze Dodge Ram 1500 is een complete auto anno nu, en dat merk je. Bijvoorbeeld door de aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Met de elektronische sleutel in uw zak en met één druk op de knop start u de auto. Dat is keyless start!

De geavanceerde technologie in deze Dodge is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Aantal versnellingen 8
Vermogen 402 pk
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 5654cc
Gewicht 2.459 kg
Trekgewicht 3.500 kg
Wielbasis 367 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Infotainment
Audio installatie Navigatiesysteem full map 360-graden Camera Stuurwiel multifunctioneel
Overige
Luchtvering Draadloze telefoonlader Uitparkeer waarschuwing LED mistlampen
Exterieur
Parkeersensor voor Lichtmetalen velgen 22" Parkeer assistent LED koplampen
Interieur
Luxe lederen bekleding Panoramadak Cruise control Airco (automatisch)
Veiligheid
Adaptive cruise control Bandenspanningscontrolesysteem Brake Assist System Airbag passagier
Milieu
Start/stop systeem

Video's

Dodge Ram

1500 5.7 V8 4x4 Crew Cab Limited

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 64.950 Excl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 1.060
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 64.950 (excl. btw)

Vergelijkbaar aanbod