• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

Audi A3

Cabriolet 2.0 TDI Ambition Pro Line S-Line Open Days Quattro

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 18.900 Incl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 762
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Uitgelicht

  • Audio-navigatie full map
  • Lederen bekleding
  • Voorstoelen verwarmd
  • S Line exterieur
  • Comfortairconditioning
  • Xenon plus verlichting
  • Cruise control

Algemene informatie

Kilometerstand 165.161 km
Bouwjaar 2015
Kleur grijs
Interieurkleur Zwart
Bekleding Half leder / stof
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Carrosserievorm Cabriolet
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 31 december 2024
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge marge
Kenteken H-588-GX
Wegenbelasting € 525 tot € 550 per kwartaal

Over deze Audi A3

Deze auto wordt verkocht in opdracht van een klant. De auto staat niet bij ons op locatie. Wil je de auto bezichtigen en/of proefrijden? Maak dan een afspraak, we ontvangen je graag!

Een unieke Audi A3 cabriolet 2.0 TDI Quattro (184pk). Origineel is deze Audi niet in Nederland geleverd, maar door ons geïmporteerd op wens van de huidige eigenaar, rechtstreeks vanaf de Audi dealer. Daarna ook altijd in onze werkplaats onderhouden, de gehele historie is dus bekend en inzichtelijk. Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto's zich onderscheiden. Dat geldt ook voor deze Audi A3 Cabriolet uit 2015 die ca.165.500 kilometer op de teller heeft staan.

De liefhebbers hebben het al gezien: de sportieve, stoere S-Line styling! De krachtige dieselmotor van deze auto, welke 184 pk levert, is gekoppeld aan een automatische transmissie. Van de diverse pluspunten is ook het lederen interieur het noemen waard. Op zelfs de koudste ochtend biedt de stoelverwarming, samen met de extra nekverwarming, een heerlijk welkom. Met deze auto gaat open rijden wel heel erg eenvoudig: het elektrische dak opent of sluit met een druk op de knop, zelfs rijdend tot 50 km/h Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmte werend glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bediende ramen en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Een andere zender zoeken of het volume wijzigen? Het audiosysteem heeft bediening op het stuur. Het luxeniveau in deze Audi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regen- en lichtsensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. Zoals u mag verwachten van deze Audi A3 Cabriolet is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Neem contact op voor een proefrit en ervaar het gevoel van een zomer zonder dak!

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Aantal versnellingen 6
Vermogen 184 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1968cc
Topsnelheid 224 km/h
Gewicht 1.565 kg
Trekgewicht 1.800 kg
Wielbasis 260 cm
Lengte 453 cm
Breedte 179 cm
Hoogte 141 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Infotainment
Audio-navigatie full map Audio-navigatie full map Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Multimedia-voorbereiding
Interieur
Lederen bekleding Lederen bekleding Voorstoelen verwarmd Voorstoelen verwarmd Cruise control Cruise control Sportstuur Sportstuur
Overige
S Line exterieur S Line exterieur Comfortairconditioning Comfortairconditioning Xenon plus verlichting Xenon plus verlichting Verwarmbare voorstoelen
Exterieur
Windscherm Windscherm Elektrisch bedienbare kap Elektrisch bedienbare kap Sportonderstel Sportonderstel Lichtmetalen velgen 18"
Veiligheid
Airbag bestuurder Airbag(s) side voor Bandenspanningscontrolesysteem Anti Blokkeer Systeem
Milieu
Start/stop systeem Start/stop systeem

Video's

Audi A3

Cabriolet 2.0 TDI Ambition Pro Line S-Line Open Days Quattro

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 18.900 Incl. BTW

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 762
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 18.900