Een echt Fries familiebedrijf

Onze missie is om iedereen van dienst te zijn bij onderhoud en aanschaf van zijn of haar auto. Dat geeft zekerheid van mobiliteit. In onze ogen moet een auto vrijheid geven. Hier zorgen we met elkaar elke dag voor.

Over ons

Altijd garantie op je auto

Wij vinden het vanzelfsprekend dat je op jouw nieuwe auto minimaal 6 maanden BOVAG garantie krijgt. We werken niet met vage pakketten of externe garantie aanbieders met kleine lettertjes. Bij ons ook geen 50% garantie of alleen garantie op de uren. En het mooiste? Het kost niets extra, het is inclusief in onze prijs.

De grootste voorraad nieuwe US pick-ups van Friesland

Altijd een ruime keuze, en mogelijkheid om je droom pick-up proef te rijden. Staat jouw nieuwe auto er niet tussen? Dankzij onze grote gezamenlijke voorraad kunnen we meestal snel leveren.

Gratis vervangend vervoer

Breng je je auto voor groot onderhoud of een reparatie? Dan mag je gratis 1 van onze leenauto’s gebruiken. Je dient de auto weer met een volle tank in te leveren. Bij een losse APK of klein onderhoud/reparatie kun je een auto lenen vanaf €15,- per dag. Je hebt 100 vrije kilometers per dag.

Kosteloos gebruik van aanhanger

We snappen dat niet altijd alles in je auto past. Daarom stellen wij onze klanten een keer per jaar een aanhanger ter beschikking. Heb je hem vaker nodig? Dan is hij te huur per dag of per weekend.

Gratis haal- en brengservice

Binnen een straal van 10 kilometer halen en brengen we je auto kosteloos. Woon je verder weg? Ook dan is deze service beschikbaar tegen een scherp tarief.

Getraind personeel

Al onze monteurs gaan regelmatig op cursus, in totaal 6 dagen per jaar. Zo houden we de kennis in onze werkplaats op peil

Wij werken met kwaliteitsonderdelen

Wanneer we aan je auto werken dan is de eerste keuze voor onderdelen Bosch. Heeft Bosch een onderdeel niet, dan kiezen we veelal voor originele onderdelen. Zo garanderen we kwaliteit, betrouwbaarheid en blijft ook bij jonge auto’s de fabrieksgarantie gewoon behouden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

En blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.