Uitgelicht: RAM 1500 Sport op 22″ Fuel Rebel velgen

De RAM 1500 Sport is een van de meest populaire uitvoeringen van de nieuwe generatie RAM. Zag je eerder nog wel eens wat meer chroom, dat is nu toch echt de minder gekozen optie. Zo ook bij deze RAM 1500, zwart slaat de klok. De auto is gespoten in Diamond Black metallic en alle logo’s en accenten zijn uitgevoerd in de kleur van de nacht. We hebben het dan over het logo in de grille, de logo’s aan de zijkant, het RAM medaillon achterop en de letters “4×4” en “Sport” op de achterklep.

Aanpassingen aan deze RAM

Achteraf hebben wij de originele fender flares toegevoegd. Dit zijn de bredere wielkastranden. Hierdoor krijgt de auto direct een bredere uiterlijk, daarnaast geeft het ruimte voor bredere velgen en banden.

Velgen van Fuel Off-Road, model Rebel

De velgen zijn van Fuel Off-road, deze meten 22″. Dit is het model “Rebel” en ze zijn uitgevoerd in mat brons metallic. De bead look rand is uitgevoerd in mat zwart. De brons kleur staat in onze ogen fantastisch bij de zwarte lak van deze auto. Het is nét even anders, maar zorgt toch voor een erg smaakvolle en opvallende verschijning.

Interieur van de RAM 1500 Sport

Binnen in deze RAM ontbreekt het je aan niets! De auto is voorzien van verwarmde en gekoelde stoelen, een groot panoramadak, dual zone climate control, lederen bekleding, Apple Carplay, Android Auto, camera achter, parkeersensoren voor en achter, cruise control en opbergvakken in de vloer.

Bewegend beeld

Foto’s laten deze RAM natuurlijk al geweldig zien, maar… bewegend beeld doet het natuurlijk nog beter! Bekijk hier de video die we van de truck hebben gemaakt.

Is dit niet de RAM van je dromen? Geen zorgen! Bekijk hieronder een greep uit onze voorraad nieuwe en gebruikte RAMs. We denken graag mee met jouw persoonlijke wensen. Naast andere velgen, monteren we ook stripings in elk design, lift kits en meer!

Kom langs of neem contact op voor meer informatie. Tot ziens!