Pick-ups & Trailers & Burgers, 25 september

Een event waarbij we het beste van twee werelden combineren! Onze Amerikaanse Pick-ups met aanhangwagens van AanhangwagenDirect, culinair vergezeld met een mooie hamburger.

25 September 2021 van 10.00 -15.00 uur

In samenwerking met AanhangwagenDirect hebben we dit event geïnitieerd om onze klanten en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met de mogelijkheden op het gebied van pick-ups, aanhangwagens en de combinatie ervan. We zorgen voor een mooie set-up van verschillende modellen en bijpassende culinaire invulling in de vorm van een hamburger.

Wees van harte welkom aan de Pompmakker 3 in Heerenveen

Leasing

Laat je informeren over de mogelijkheden van leasing. Niet alleen voor een auto maar ook voor een aanhanger een zeer interessante optie. Profiteer van fiscale voordelen als investeringsaftrek maar natuurlijk ook afschrijving en zorg voor een vast laag maand bedrag. We adviseren je graag over de mogelijkheden!

Pick-ups en aanhangers direct uit voorraad leverbaar

AanhangwagenDirect heeft altijd een groot assortiment aanhangwagens op voorraad. Van een kleine bakwagen voor particulier gebruik tot een professionele tridemasser. Met vakkundig advies zijn zij al jaren een vertrouwde dealer van toonaangevende merken als Eduard, Anssems, Hulco en Humbaur.

Daarnaast leveren wij natuurlijk de mooiste pick-ups van Ford, RAM en Chevrolet, veelal direct uit voorraad.

We hopen je op 25 september te mogen verwelkomen!