RAM 1500 TRX in de kleur Granite Crystal in het zand.

RAM 1500 TRX

Het ultieme Beest op wielen

Krachtige Performance met de 6.2L Supercharged V8

De RAM 1500 TRX wordt aangedreven door een ongelooflijke 6.2L Supercharged V8-motor die je hart sneller doet kloppen. Met zijn indrukwekkende vermogen en koppel levert deze motor sensationele prestaties op elk terrein. Ontdek de ongeëvenaarde kracht en acceleratie van deze krachtpatser, zowel op de snelweg als in het ruige terrein.

Een Bruut Uiterlijk dat Indruk Maakt

Met zijn agressieve grille, bulderende motorkap, brede spatborden en stoere uitstraling is de RAM 1500 TRX een truck die indruk maakt. Of je nu door de stad rijdt of off-road gaat, deze truck trekt gegarandeerd de aandacht en laat een blijvende indruk achter. Ontdek het imposante uiterlijk van de TRX en laat je verrassen.

Domineer Elk Terrein met het Off-Road Bilstein Onderstel

Het off-road Bilstein onderstel van de RAM 1500 TRX is speciaal ontworpen om de zwaarste omstandigheden aan te kunnen. Geniet van uitstekende demping en controle, zowel op de weg als op ruig terrein. Met de TRX kun je met vertrouwen over rotsachtige paden rijden, door modder ploeteren en door zanderige duinen vliegen. Ervaar de soepele rit en wendbaarheid van deze krachtige truck.

RAM 1500 TRX: Avontuur en Adrenaline in één

De RAM 1500 TRX is een krachtpatser die zowel op de weg als off-road zijn mannetje staat. Met de indrukwekkende 6.2L Supercharged V8-motor, het imposante uiterlijk en het robuuste Bilstein onderstel, brengt deze truck prestaties naar een geheel nieuw niveau. Ben je op zoek naar avontuur en adrenaline? Zoek dan niet verder dan de RAM 1500 TRX!

Bekijk hier de laatste RAM 1500 video’s