Ford F-150 wint Bestelauto Expo publieksprijs

Dat de Ford F-150 een winnaar is, is voor ons en circa 1.000.000 jaarlijkse kopers, geen verrassing! Het publiek heeft dat nu ook onderschreven, in de categorie pick-ups werd de Ford F-150 3e op het Bestelauto Expo. Als USCardealer en importeur van de F-150 mochten wij de prijs in ontvangst nemen uit handen van Patrick van Tilburg, directeur van Bestelauto Expo BV.

Na een voorronde, waar maar liefst 11 auto’s in de categorie pick-up aan deelnamen, haalde de F-150 de top 3. Samen met de Toyota Hilux en de Volkswagen Amarok was de F-150 te zien op het Expo in Houten. Meer dan één vijfde van de stemmen, 23% om precies te zijn, ging naar de F-150.

“Ontzettend mooi om te zien wat de Amerikaanse pick-ups teweeg brengen in dit segment. Ze rijden over het algemeen schoon en voordelig op LPG én hebben 5 volwaardige zitplaatsen met behoud van grijs kenteken, daarin onderscheiden ze zich van hun Europese concurrenten.”

aldus, Harmen-Tom Jaarsma

Ben je ook benieuwd waarom de Ford F-150 zo populair is? Je bent welkom bij ons bedrijf voor een overtuigende proefrit met een F-150 uit onze voorraad!

Over Bestelauto Expo

Bestelauto Expo is het nationale vakevenement en het nieuws- en kennisplatform voor iedereen die actief is in het bedrijfswagen-segment tot 3500kg. Op dinsdag 12 en woensdag 13 november 2019 ontmoet de bestelautowereld een brede doelgroep aan beslissers: zzp’er, mkb’er, fleetowners, wagenparkbeheerders, inkopers en diverse automotive-managers uit de sector.

De stemmen

Zo zagen de resultaten er uit na de stemming:
Categorie 5: Pick-up
1 – Toyota Hilux    45%
2 – Volkswagen Amarok    32%
3 – FORD USA F-150    23%