Durf jij het aan? De RAM 1500.

We hebben het al vaak gezegd én terug gehoord. Rijden met een RAM 1500 is ontspannen en voelt altijd als thuiskomen. Als ondernemer zijn er een paar hele goede redenen te noemen om te rijden met een RAM 1500. In deze blog gaan we in op de details en leggen we uit waarom een pick-up een verstandige keuze is voor veel ondernemers. Durf jij het aan?

Investeringsaftrek

Wellicht heb je het wel eens gehoord van je accountant. Je moet investeren om kosten te hebben om af te trekken van de belastbare winst. Op een bedrijfsauto, als een pick-up, geldt ook de KIA (Kleinschaligheidsaftrek). Hiermee kun je versnelt tot 28% van de aanschaf versnelt afschrijven. Dit kan in een boekjaar oplopen tot € 16.307,- extra aftrek. Afhankelijk van je belastingschaal kan dit een belastingvoordeel van €7.800,- op leveren.

Rijden op LPG, wel zo vriendelijk

Vrijwel elke RAM 1500 leveren wij met een LPG installatie. Je kunt kiezen voor een in- of onderbouwtank. LPG is niet alleen vriendelijk voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Op LPG stoot een auto namelijk minder CO2 uit. Ook verbrandt LPG schoner dan benzine en diesel.

Bekijk direct onze voorraad RAMs!