Haal- en brengservice

Natuurlijk vinden we het leuk als je ons en ons bedrijf bezoekt! Maar mocht het even niet passen om naar Hartwerd te rijden dan bieden we ook een uitgebreide haal- en brengservice.

“Voor Sneek, Bolsward en de omliggende dorpen (tot een straal van 10 kilometer van ons bedrijf) is de haal- en brengservice geheel kosteloos.”

Het werkt als volgt; een van onze chauffeurs haalt je auto op afgesproken tijdstip en locatie op en brengt deze weer terug wanneer deze klaar is in onze werkplaats. De haal- en brengservice is ook te combineren met vervangend vervoer, geef dit bij het maken van een afspraak aan.

Voor Sneek, Bolsward en de omliggende dorpen (tot een straal van 10 kilometer van ons bedrijf) is de haal- en brengservice geheel kosteloos. Daarbuiten brengen we €22,- (excl. BTW) per uur in rekening. De tijd die gerekend wordt is de rijtijd van onze chauffeur. Met dit concept bieden we tegen zeer scherpe kosten een volledige afhandeling van je garagebezoek. De meeste zelfstandigen/ondernemers zullen hierdoor geld en kostbare tijd kunnen besparen.

Ophalen met autoambulance

Rijdt je auto niet, of wil je niet dat we deze over de weg vervoeren? Ook dan kunnen we je van dienst zijn. We kunnen je auto dan ophalen met onze autoambulance. Wil je hier gebruik van maken? Bel of mail dan voor een persoonlijk aanbod.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

En blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.