Erkend RAM dealer

Het kopen van een nieuwe auto hoort een feestje te zijn en dat geldt zeker voor een nieuwe RAM 1500! Wanneer je de auto van je dromen aanschaft wil je zeker zijn van goede service, een complete garantie en vakbekwaam personeel met kennis van zaken. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! We zijn aangesloten bij FCA en aangesteld als officieel onderhoudsdealer voor RAM. Daarbij verkopen we ook alle nieuwe RAM pick-ups trucks.

Official US Car Dealer

Al sinds 2011, het begin van USCarDealer, zijn we aangesloten bij dit netwerk. De bedrijven die hierbij aangesloten zijn voldoen allemaal aan dezelfde kwaliteitseisen. Daarbij hebben we ons eind 2018 aan kunnen sluiten bij het officiele RAM dealer netwerk. Dit onderstreept onze kwaliteit en daarom mogen we nu ook alle recalls en terugroep acties (via RDW.nl kun je bij “terugroepacties” zien of er belangrijke updates voor je auto zijn) voor je RAM pick-up uitvoeren.

“In een RAM kom je minstens net zo uitgerust aan op je bestemming als op het moment van vertrek.”

Onderhoud voor je RAM

Naast de verkoop van RAMs zijn we ook hét adres voor onderhoud aan uw pick-up in het Noorden van Nederland. In onze werkplaats beschikken we over alle apparatuur om diagnose aan uw pick-up te kunnen stellen en om hier volgens fabrieksvoorschrift onderhoud aan te plegen. Alle vebruiksonderdelen voor uw RAM hebben we op voorraad in ons magazijn. Via onze online planner kunt u direct een werkplaatsafspraak maken.

RAM of Dodge RAM?

Tot 2009 heette het merk Dodge en was de RAM 1500 een model van het merk Dodge. Daarna is de merknaam veranderd in RAM en zijn de 1500, 2500 en Promaster verschillende modellen van het merk. In Nederland, en ook de rest van Europa, is vooral de RAM 1500 erg populair! De RAM 1500 wordt geleverd in een scala van uitvoeringen van de SLT Classic tot de bomvolle Limited.

Rijden in een RAM 1500 moet je ervaren, de automaat schakelt als een mes door de warme boter, de radio speelt je favoriete muziek, je hebt plek voor 5 personen en daarbij nog een ruime laadbak. In een RAM kom je minstens net zo uitgerust aan op je bestemming als op het moment van vertrek. Het is een plek om te onthaasten, een verlengstuk van je huiskamer óf van je kantoor, net waar je mee bezig bent. Via Apple Carplay dicteer je gemakkelijk berichten en Siri helpt je de weg te vinden naar al je klanten en leveranciers.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

En blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.