Bosch Car Service

Wanneer je je auto naar de garage brengt voor onderhoud dan wil je er zeker van zijn dat het onderhoud of de reparatie goed wordt uitgevoerd. Elke auto is anders en er is steeds meer specialistische kennis nodig om een auto te kunnen onderhouden. Ook is de elektronica in auto’s de laatste jaren snel toegenomen, om nog maar niet te spreken over volledig elektrische auto’s. Dan is het goed om te weten dat er bij jouw autobedrijf goed getrainde (6x per jaar!) technici aan je auto werken.

Voor Bolsward en de omliggende dorpen zijn wij de Bosch Car Service vestiging. Bosch zorgt er voor dat wij toegang hebben tot alle fabrikantdata en faciliteert de opleidingen voor onze monteurs. Ook werken we met de kwaliteits-onderdelen van Bosch. Bosch is toeleverancier voor veel autofabrikanten en leverancier van kwaliteitsonderdelen.

Op alle werkzaamheden en reparaties geven we garantie. Zo zit op een accu die wij monteren bijvoorbeeld 3 jaar garantie. Daarmee onderstrepen we de kwaliteit van Bosch en van ons zelf!

Je kunt meteen, 24 uur per dag, een afspraak maken in onze werkplaats (Onze werkplaats).

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

En blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.