De 2021 Ford F-150, hij is er!

De volledig vernieuwde Ford F-150 is bij ons binnen gekomen. De is zelfs allereerste van Europa! Alles aan deze auto is nieuw. De stoere verlichting, die volledig doorloopt in de bumper, laat er geen misverstand over bestaan, hier komt een serieuze auto aan. De F-150 is voor Ford de allerbelangrijkste auto in hun gamma, het is een van de best verkochte auto’s overall en al meer dan 40 jaar de best verkochte pick-up ter wereld!

Nieuwe features

Ford zegt niet voor niets, we don’t set the bar, we raise the bar. Ook in de nieuwe F-150 zitten veel nieuwe en slimme ideeën voor een pick-up. Zo kan de pookknop wegklappen zodat je extra ruimte hebt op de middenconsole. De achterklep kun je ook gebruiken als werktafel, hier kun je met klemmen materiaal op vast zetten en je kunt je telefoon of tablet in een houder zetten. Met de zone verlichting kun je per zone verlichting aan of uit zetten. Apple CarPlay is draadloos beschikbaar en optioneel kun je de achterklep elektrisch openen én sluiten!

Visuele review

Visual Car Review heeft bij ons de allereerste Europese 2021 Ford F-150 op beeld gezet. Een plaatje! Al zeggen we het zelf. Bekijk hier de volledige video.

Motoren 2021 Ford F-150

De nieuwe F-150 wordt geleverd met een hele range aan motoren. Het grootste deel hiervan was ook al bekend uit de vorige generatie. Wel zijn de motoren geüpdate en voorzien van de nieuwste technieken.