Een RAM 1500, of andere pick-up, is standaard natuurlijk voorzien van vele opties en luxe. Daarnaast kunnen we deze ook nog voorzien van diverse accessoires. De populairste accessoires lichten we hier voor je uit.

Guerrilla Exhaust valve

Wellicht een van de meest gekozen extra’s is de klep in de uitlaat. Met een druk op de knop maak je het beest onder de motorkap los! De kleppen die wij monteren zijn van Guerrilla Exhaust, ze worden in Nederland geproduceerd en we geven er 2 jaar garantie op. In de onderstaande video laten we de klep open en dicht horen.

Exhaust valve inclusief montage: €859,- excl. BTW

 

Gespoten remklauwen

Wil je net wat anders dan een ander? Dan zijn in kleur gespoten remklauwen de perfecte keuze! Wanneer je kiest voor remklauwen in de kleur van jouw keuze zorgen wij dat deze professioneel worden gespoten. Hiervoor demonteren we de wielen én de remklauwen. Vervolgens gaan deze naar de spuiter waar ze voorzien worden van de gewenste kleur.

In kleur gespoten remklauwen (kleur naar keuze): €795,- excl. BTW

 

LED flitsers (voor + achter)

Veilig onderweg zijn, voor het grootste deel ben je hier natuurlijk zelf verantwoordelijk voor. Maar wanneer je langs de weg staat of op een bouwplaats helpen de door ons gemonteerde LED flitsers zeker! Ze schijnen super fel en we sluiten ze aan zodat ze links en rechts afwisselend knipperen. Zo ben je altijd goed zichtbaar wanneer je aan het werk bent met je truck. De lampen achter monteren we tussen de laadklep en de bumper, zo vallen deze mooi weg en zijn ze toch goed zichtbaar. Voor doen we hetzelfde, hier monteren we de LEDs onzichtbaar achter de grille. In het interieur wordt een knop gemonteerd om de flitsers aan en uit te zetten.

LED Flitsers voor en achter: €595,- excl. BTW

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

En blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.