Accessoires voor jouw RAM 1500

Een RAM 1500, of andere pick-up, is standaard natuurlijk voorzien van vele opties en luxe. Daarnaast kunnen we deze ook nog voorzien van diverse accessoires. De populairste accessoires lichten we hier voor je uit.

Guerrilla Exhaust valve

Wellicht een van de meest gekozen extra’s is de klep in de uitlaat. Met een druk op de knop maak je het beest onder de motorkap los! De kleppen die wij monteren zijn van Guerrilla Exhaust, ze worden in Nederland geproduceerd en we geven er 2 jaar garantie op. In de onderstaande video laten we de klep open en dicht horen.

Exhaust valve inclusief montage: €869,- excl. BTW

Cover op laadbak

Voor de Guerrilla Exhaust Valve is er nog een vaker gekozen accessoire, namelijk de cover voor over de laadbak! Een klep over de laadbak van jouw RAM 1500 of Ford F-150 (of andere pick-up) zorgt er voor dat de laadruimte nog praktischer te benutten is. Grofweg onderscheiden we 3 soorten kleppen;

  • een vaste in kleur gespoten klep (bijvoorbeeld de Undercover Elite LX)
  • een deelbare cover (met harde panelen, bijvoorbeeld de BakFlip MX4 of een soft folding cover
  • een rolbare cover (bijvoorbeeld de ReTrax Pro)

Allemaal bieden ze hun eigen specifieke voor- en nadelen. In de video laten we alle verschillende opties zien.

Cover over de laadbak: vanaf €1.395,- excl. BTW

Gespoten remklauwen

Wil je net wat anders dan een ander? Dan zijn in kleur gespoten remklauwen de perfecte keuze! Wanneer je kiest voor remklauwen in de kleur van jouw keuze zorgen wij dat deze professioneel worden gespoten. Hiervoor demonteren we de wielen én de remklauwen. Vervolgens gaan deze naar de spuiter waar ze voorzien worden van de gewenste kleur.

In kleur gespoten remklauwen (kleur naar keuze): €795,- excl. BTW

Velgen, in alle soorten én maten

Zoals kleren de man (m/v) maken, maken velgen de auto! We leveren vaak andere velgen voor pick-ups. Hiervoor werken we samen met Carmar uit Deurne, het adres in Nederland voor velgen van Amerikaanse auto’s. We leveren onder andere de merken 4Play, XD Wheels en Fuel Off-Road. Met velgen kun je alle kanten op. Een 17″ velg met een grove terreinband of toch liever een 22″ velg met een stoere straatband? Het kan allemaal! We geven je graag een passend advies, óók in de keuze qua banden. Qua prijzen kun je je het zo gek maken als je zelf wilt, je hebt al een aftermarket velgenset (banden + velgen + wielsensoren) vanaf €2.900,-.

Velgenset, met banden en wielsensoren: vanaf €2.900,- excl. BTW 

LED flitsers (voor + achter)

Veilig onderweg zijn, voor het grootste deel ben je hier natuurlijk zelf verantwoordelijk voor. Maar wanneer je langs de weg staat of op een bouwplaats helpen de door ons gemonteerde LED flitsers zeker! Ze schijnen super fel en we sluiten ze aan zodat ze links en rechts afwisselend knipperen. Zo ben je altijd goed zichtbaar wanneer je aan het werk bent met je truck. De lampen achter monteren we tussen de laadklep en de bumper, zo vallen deze mooi weg en zijn ze toch goed zichtbaar. Voor doen we hetzelfde, hier monteren we de LEDs onzichtbaar achter de grille. In het interieur wordt een knop gemonteerd om de flitsers aan en uit te zetten.

LED Flitsers voor en achter: €595,- excl. BTW

Fender Flares

De meeste pick-ups zijn van zichzelf al erg stoere auto’s, toch kan het altijd iets extremer. Met een set in kleur gespoten fender flares krijgt je pick-up meteen meer body! Meestal worden deze gecombineerd met een aftermarket velgenset. Door deze breder te kiezen en met een hogere off-set, vullen deze de verbrede wielkasten over het algemeen perfect op. We hebben een aantal populaire modellen fender flares, gladde of met boutjes in de rand. Totaal maakt dit je auto zo’n 13 centimeter breder.

Fender flares gemonteerd en in kleur gespoten: €1.190,- excl. BTW