• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

Tesla Model S

100D

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 49.900 Incl. BTWbtw

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 769
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Uitgelicht

  • Lichtmetalen velgen 19"
  • Navigatiesysteem full map
  • Panoramadak

Algemene informatie

Kilometerstand 63.220 km
Bouwjaar 2018
Kleur rood
Interieurkleur Ivoor
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Carrosserievorm Hatchback (5-drs)
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge BTW
Kenteken TB-995-V
Wegenbelasting € 0 tot € 0 per kwartaal

Over deze Tesla Model S

Verbruik combinatierit: 189 kWh/100km

Stijlvol design en topprestaties zonder emissies. Deze Tesla Model S verbindt elegante lijnen met krachtige elektrische aandrijving zonder schadelijke uitstoot. Fiscaal aantrekkelijk is de elektromotor, waarmee u niet alleen stil maar ook uitermate pittig kunt rijden. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Zelfs een oude klinkerstraat voelt aan als een biljartlaken dankzij de luchtvering. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Bij de uitrusting van deze Tesla horen onder meer lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. De snelste of zuinigste weg? Het full map navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Tesla heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Geen sleutel of afstandsbediening meer nodig om deze Tesla Model S te ontgrendelen. De sloten gaan vanzelf open als u dichtbij komt, via de sensor van de keyless entry. Natuurlijk behoren lederen stuur, automatisch dimmende buitenspiegels en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Zoals u mag verwachten van deze Tesla Model S is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Dit is het moment om te switchen naar elektrisch rijden. Gaat u mee? Bel nu voor een afspraak en maak een proefrit!

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automobielbedrijf Jaarsma B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze pagina verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informeer je altijd goed over opties of zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technische gegevens

Vermogen 262 pk
Topsnelheid 250 km/h
Gewicht 2.190 kg
Wielbasis 296 cm
Lengte 498 cm
Breedte 196 cm
Hoogte 145 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Exterieur
Lichtmetalen velgen 19" Lichtmetalen velgen 19" Panoramadak Panoramadak Elektrisch bedienbare achterklep Elektrisch bedienbare achterklep LED koplampen
Infotainment
Navigatiesysteem full map Navigatiesysteem full map Streamingsdiensten Streamingsdiensten Stuurwiel multifunctioneel Stuurwiel multifunctioneel WiFi voorbereiding
Veiligheid
Achteruitrijcamera Achteruitrijcamera Dodehoek detector Autonomous Emergency Braking Alarmsysteem
Overige
Oplaadmogelijkheid Oplaadmogelijkheid electronic climate control Apple Carplay/Android Auto Luchtvering
Interieur
Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen Elektrische ramen voor en achter Elektrische ramen voor en achter Achterbank in delen neerklapbaar Achterbank in delen neerklapbaar Cruise control

Video's

Tesla Model S

100D

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 49.900 Incl. BTWbtw

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 769
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 49.900 (in. btw)

Vergelijkbaar aanbod