2020 Ford F-150

Het is 2019 en zomer, dat betekent… Dat de modelboeken voor 2020 door Ford voor de F-150 worden vrijgegeven. Voor 2020 veranderen er diverse optie pakketen, zo vervalt het Technology Package voor de Raptor en komt er een Black Appearance Package voor de XLT uitvoering.

Nieuwe kleuren en oude bekenden

De opvallendste wijzigingen zijn wellicht de kleuren, zo verdwijnen Ruby Red en Ignot Silver metallic. Maar daar komen een aantal mooie kleuren voor terug!

Lead Foot

Na het 2018 modeljaar was de kleur Lead Foot ineens verdwenen… Lead Foot is een aparte kleur dat zeker, je houdt er van of je vindt het niks. Gelukkig voor de eerste groep mensen komt de kleur Lead Foot voor de 2020 Ford F-150 weer terug.

Lead Foot

Rapid Red Metallic Tinted clearcoat

Rapid Red treedt in de voetstappen van Ruby Red. Dat is een behoorlijk grote schoen om te vullen. We weten al hoe de kleur er uit komt te zien, want deze kleur is onder andere ook beschikbaar voor de 2020 Mustang. Op die auto is de kleur reeds getoond.

Rapid Red

Iconic Silver

Ook deze kleur is nieuw voor de 2020 Ford F-150, maar al wel te zien geweest op de 2020 Mustang. Een kleur met deze naam moet wel iconisch zijn! De kleur lijkt wat meer donkere tinten te hebben dan het uitgaande Ignot Silver. De tijd zal het leren…

Iconic Silver

Nog completer!

De 2020 Ford F-150 Raptor is in de luxe uitvoering nu nog completer. Het Technology Package, met onder andere adaptieve cruise control komt te vervallen. Standaard is de deze uitvoering nu voorzien van ACC met Stop&Go, 360 graden camera en Lane keep assist! Van de nieuwe kleuren komen Lead Foot en Rapid Red ook naar de Raptor. Daarnaast blijven de volgende kleuren van 2019 beschikbaar voor de Raptor:

  • Ford Performance Blue
  • Agate Black
  • Magnatic
  • Oxford White
  • Race Red
  • Velocity Blue

Meer informatie, offerte?

Wil je meer informatie over de 2020 Ford F-150 of alvast een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Hier vindt je onze actuele voorraad Ford F-150’s terug.