11 redenen om voor een US Pick-up te kiezen!

1. Ze zijn veelzijdig

Met vijf zitplaatsen en een grote laadbak kan alles mee. Het voetbalteam van je zoon, de boodschappen voor de BBQ of een weekend met vrienden op roadtrip… allemaal geen probleem!

2. Ze kunnen alles aan, geen last is te zwaar

De meeste Amerikaanse pick-ups mogen 3.500 kg trekken. Dus of het gaat om je boot, je kraan of een aanhanger vol puin, hij kan het aan!

3. Ze rijden als een luxe personenauto

Het comfort van een pick-up is vergelijkbaar met dat van een limousine. Een groot panoramadak, vet audiosysteem, luchtvering, dubbel glas en lederen bekleding, zorgen hiervoor.

4. Ze zijn veilig

Door de hoge zit heb je goed overzicht op de weg. De nieuwste modellen kunnen zelf afstand houden en remmen in geval van stilstaande auto’s op de weg. Daarbij scoren ze hoge ratings in de crash tests.

5. Ze rijden voordelig en schoon op LPG

Gas is zo’n 60% goedkoper dan benzine en zorgt voor een lagere CO2 uitstoot. De sterke Amerikaanse motoren rijden perfect op deze brandstof!

6. Ze zijn betaalbaar

Vergeleken met hun Europese concurrenten, voor zover die er zijn, zijn ze erg betaalbaar! Vind maar eens een bedrijfsauto met 5 zitplaatsen, 3500 kg trekgewicht, automaat en V8 motor voor €36.950,- ex. BTW.

7. Ze hebben brute accessoires

21 speakers, interieurverlichting in 7 kleuren, 360 graden camera, afstandsstart en 22 inch velgen, zijn slechts enkele van de vele opties en accessoires die veelal standaard zijn op deze auto’s.

8. Vrouwen vallen ervoor

Zo’n pick-up werkt als een magneet, de vrouwen vliegen er op af! Kijk maar naar dit plaatje voor het bewijs.

9. Het is de meest verkochte auto ter wereld

Specifiek de Ford F-150 is al jaren de bestverkochte auto ter wereld! Dat het grootste deel wordt verkocht in Amerika en Canada mag de pret niet drukken. We doen hard ons best om er hier ook meer op de straat te krijgen.

10. Ze hebben een bewezen hoge restwaarde

Pick-ups blijven veel waard. In vergelijk met een reguliere bedrijfswagen dalen de prijzen veel minder snel.

11. Onderscheid je van de massa

Deze auto geeft kleur aan elke rit. Je bed uitkomen wordt een feestje wanneer je pick-up op je te wachten staat!