De US Car/Trucks specialist van het Noorden.

Bel ons: 0515-569 811

Sint koopt RAM bij Jaarsma!

Hartwerd, 1 december 2016. Afgelopen weekend leverde Automobielbedrijf Jaarsma uit Hartwerd een auto af aan een heuze BN’er! Een wereldster zelfs! De goedheiligman uit Spanje nam zijn nieuwe RAM 1500 in ontvangst. De Sint koos voor de witte Laramie uitvoering. “Deze vertoont de meeste gelijkenissen met mijn paard Amerigo” aldus Sinterklaas. “Maar met de kleur houdt de vergelijking ook wel op!” grapte hij. “Deze ‘Amerigo’ lust geen wortels, maar rijdt schoon en voordelig op LPG. Ook mag hij maarliefst 3500 kg trekken en is er plaats voor mij en 4 zwarte pieten. Met name de ruimte voor de Pieten vind ik fijn. Voorheen moesten zij vaak achter mij en het paard aan lopen, maar nu kunnen we sneller van A naar B en dus meer kinderen bezoeken!”

De zwarte pieten zijn blij met het schuif kanteldak. “Net een schoorsteen opening, maar dan anders.. handig voor het instappen” zei de klimpiet. De muziekpiet was goed te spreken over het standaard Alpine audio systeem met maarliefst 8 speakers en een subwoofer. Ook de laadruimte voor pakjes en zakken is super. Onder de in kleur gespoten klep over de laadbak is voldoende plaats voor een halve pakjesboot aan cadeautjes vertelde de pakpiet.

De Sint koos voor Jaarsma omdat zij een jaren lange ervaring hebben met Amerikaanse auto’s. Ook is Jaarsma een erkend US Cardealer, deze bedrijven onderscheiden zich door een goede reputatie, snelle levertijd, vakkundige aftersales, heldere garantie en ruime ervaring.

Het hele team van Automobielbedrijf Jaarma wenst de Sint en de pieten nog een aantal fijne dagen in Nederland en alvast een goede terugreis naar Spanje! Ook daar zal de Ram niet misstaan en met het 4×4 systeem zal de Sint ook daar nooit voor verassingen komen te staan.

Dag Sinterklaasje!

Related Posts