Onze werkplaats

De werkplaats is letterlijk het kloppend hart van ons bedrijf. In de werkplaats staan 4 bruggen, een 2-kolomshefbrug, 4-kolomshefbrug, stempelbrug en een stempel met rijplaten met extra lift in het midden. Zelfs de grotere campers en zware trucks kunnen wij aan, in gewicht en formaat. De 4-kolomsbrug kan 4500kg aan en staat achter een extra brede garagedeur.

“Zonder computer kan bij vrijwel alle moderne auto’s een accu niet meer vervangen worden.”

In de toekomst verandert de onderhoudsbehoefte van auto’s, door de komst van elektrische modellen en nieuwe motor technieken. Denk hierbij ook aan volledig hybride of plug-in hybride modellen. Wij spelen in op deze veranderingen door continu te investeren in gereedschap en apparatuur voor het onderhoud van deze auto’s. Zonder computer kan bij vrijwel alle moderne auto’s een accu niet meer vervangen worden. Wanneer je de auto niet leert dat er een nieuwe accu in zit kan het zijn dat bijvoorbeeld het start-stop systeem niet werkt.

De gereedschappen in de werkplaats hebben we graag altijd up to date. Daarbij willen we ook voor jou als klant het ook zo gemakkelijk mogelijk maken om een afspraak te maken. Via onze website is het mogelijk om 24 uur per dag en 7 dagen per week in onze werkplaats agenda te plannen. Ook kun je de werkplaatsfactuur gemakkelijk (contactloos) pinnen of online via iDeal voldoen. Elke factuur heeft een persoonlijke betaallink met daarbij een QR-code. Je kunt betalen door de QR-code te scanne, op de link bij de digitale factuur te klikken of door de code in te tikken op www.garagefactuur.nl. Ook zo willen we het voor jou als klant zo gemakkelijk mogelijk maken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

En blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.