Ford USA Specialist

Reeds sinds de start van zijn eigen bedrijf heeft “founding father” Pyt Jaarsma altijd een interesse gehad voor Amerikaanse auto’s en in het bijzonder voor de Ford Motor Company producten. In 30 jaar tijd heeft deze hobby zich vertaalt in een specialisme.

“Veel mensen zeiden tegen me: wat zie je nou in die in Amerikanen? Toch rijden er nog steeds veel rond in Nederland, en ik ben er trots op dat we hier elke dag aan bij kunnen dragen.” Pyt Jaarsma

Zowel de klassieke USA Fords als de meest moderne USA modellen zijn bij ons aan het juiste adres. We investeren continu in apparatuur en software. Daardoor kunnen we bijvoorbeeld ook sleutels in leren en snel storingen opzoeken. Ook hebben we toegang tot alle fabrikant data voor wat betreft onderhoud en reparatie. Voor de klassieke modellen hebben we daarvoor een archief met daarin alle oude workshop manuals.

Het specialisme in de Ford’s uit de USA gaat verder dan alleen kennis en kunde, het komt voort uit een passie! Dit zijn de auto’s waar we onze energie uit putten en ook weer in investeren. Voor ons gaat het verder dan een auto verkopen, we willen ook alle service kunnen bieden en klaar staan wanneer je bijvoorbeeld onverhoopt schade rijdt.
Nieuwe USA Fords leveren we standaard met 2 jaar garantie. Op gebruikte Amerikaanse auto’s geven we, net als op alle andere auto’s, 6 maanden volledige BOVAG garantie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

En blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen?