Ford USA Specialist

Reeds sinds de start van zijn eigen bedrijf heeft “founding father” Pyt Jaarsma altijd een interesse gehad voor Amerikaanse auto’s en in het bijzonder voor de Ford Motor Company producten. In 30 jaar tijd heeft deze hobby zich vertaalt in een specialisme.

“Veel mensen zeiden tegen me: wat zie je nou in die in Amerikanen? Toch rijden er nog steeds veel rond in Nederland, en ik ben er trots op dat we hier elke dag aan bij kunnen dragen.” Pyt Jaarsma

Ford USA uitleesapparatuur

Zowel de klassieke USA Fords als de meest moderne USA modellen zijn bij ons aan het juiste adres. We investeren continu in apparatuur en software, net als de Ford dealer van europese Fords kunnen veel zaken snel uitlezen en oplossen. Daardoor kunnen we bijvoorbeeld ook sleutels in leren en storingen opzoeken. Ook hebben we toegang tot alle fabrikant data voor wat betreft onderhoud en reparatie. Voor de klassieke modellen hebben we daarvoor een archief met daarin alle oude workshop manuals.

Onderhoud en reparatie op dealerniveau

Het specialisme in de Ford’s uit de USA gaat verder dan alleen kennis en kunde, het komt voort uit een passie! Dit zijn de auto’s waar we onze energie uit putten en ook weer in investeren. Voor ons gaat het verder dan een auto verkopen, we willen ook alle service kunnen bieden en klaar staan wanneer je bijvoorbeeld onverhoopt schade rijdt. Ondanks dat Ford geen officiële dealers heeft voor de USA modellen, kunnen wij je op dit gebied verder helpen!
Nieuwe USA Fords leveren we standaard met 2 jaar garantie. Op gebruikte Amerikaanse auto’s geven we, net als op alle andere auto’s, 6 maanden volledige BOVAG garantie.

LPG Ford USA

Veel Amerikaanse Fords maken gebruik van LPG als brandstof. Ook voor deze installaties hebben we de juiste apparatuur en gereedschappen. Zo kunnen we de waarden van het LPG systeem uitlezen en daarmee de fout in het LPG systeem opsporen en het euvel repareren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

En blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.