De US Car/Trucks specialist van het Noorden.

Bel ons: 0515-569 811

Auto onderhoud Bolsward

Wij verzorgen onderhoud van uw auto. Op slechts 5 minuten van Bolsward vindt u onze moderne werkplaats en prachtige occasions! Naast reparatie en onderhoud, verkopen wij ook alle merken auto’s, zowel nieuw als gebruikt. Het onderhoud van uw auto wordt gedaan door getrainde monteurs. We werken uitsluitend met onderdelen van hoge kwaliteit! Veelal van het merk Bosch of origineel van de fabrikant. Door uw auto goed te onderhouden, kunt u op uw auto vertrouwen en vallen de totale onderhoudskosten vaak lager uit! Op termijn is goed onderhoud dus goedkoper.

APK voor uw auto uit Bolsward

De APK van uw auto kunnen wij ook verzorgen. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de APK zelfs GRATIS! Dus ook voor de APK bent u vanuit Bolsward bij ons aan het juiste adres.

Halen en brengen van/naar Bolsward of gratis vervangend vervoer

Speciaal voor u als klant uit Bolsward hebben wij een aantal nette en moderne leenauto’s. Hiermee rijdt u gemakkelijk terug naar uw woon- en/of werkplek. Het vervangend vervoer is gratis wanneer wij aan uw auto werken. Ook is het mogelijk dat wij u, of uw auto halen en brengen vanuit Bolsward. Kortom wij zijn uw garage!

  • APK Friesland Sneek Bolsward

Via onze online plan module kunt u direct uw afspraak plannen! Vul hier onder uw kenteken en kilometerstand in voor een afspraak.

Plan uw onderhoud

Ook voor Bolsward en omstreken!

NL