De US Car/Trucks specialist van het Noorden.

Bel ons: 0515-569 811

ACTIE: In januari een GRATIS Eduard aanhanger!

Wat een actie! In de hele maand januari bij aanschaf van een nieuwe USA pick-up krijgt u een GRATIS Eduard multitransporter*. Hiermee vervoert u gemakkelijk afval, een tuinmachine of zelfs een auto!

4.0m x 2.0m multitransporter - 3000kg van Eduard.nl

Eduard 4.02 m x 2.00 m Multitransporter met rijplaten en lier

Welk model?

U krijgt niet zomaar een aanhanger, bij een robuuste auto, hoort een robuuste aanhanger! De kar uit deze actie is een 4.06 m x 2.00 m plateau aanhanger, mét zij borden van 30 cm hoog, oprijplaten en een lier! Daarnaast mag deze aanhanger 3000 kg wegen en heeft daarmee een laadvermogen van meer dan 2300 kg. De totale waarde van de aanhanger is €4.077,70 (inclusief 21% BTW)

Hoe maak ik gebruik van deze actie?

Simpel, koopt u in januari 2019 een nieuwe pick-up uit onze voorraad? Of plaatst u een bestelling voor een nieuwe pick-up? U krijgt dan van ons bij aflevering van uw nieuwe bedrijfsauto ook meteen uw nieuwe aanhanger mee! Het aanbod geldt niet voor reeds uitgebrachte of lopende offertes.

De actie geldt voor al onze US pick-ups, van de merken RAM, Ford en Toyota

Wilt u een andere aanhanger?

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een andere aanhanger van het merk Eduard. Daarbij kunt u ook nog accessoires of opties aan deze aanhanger toevoegen. Een zwaardere (3.500kg) uitvoering is ook mogelijk. Een duurdere aanhanger moet wel worden bij betaald.

Eduard aanhangers

U heeft al een USA pick-up of bent nog niet toe aan een nieuwe auto? Via ons kunt u ook elk model en type van Eduard bestellen. Aflevering en tenaamstelling vindt plaats bij ons in Hartwerd. Uiteraard verkopen we de aanhangwagens ook met de complete service die u van ons gewend bent. Dus heldere afspraken en geen verborgen kosten! Bel, mail of whatsapp voor meer info of om een aanhanger te bestellen.

Aanhangwagendirect.nl

Voor deze actie werken we samen met Aanhangwagendirect.nl. Zij zijn hét adres voor al uw aanhangwagen onderdelen en accessoires! Hun producten leveren ze snel en voordelig in zowel Nederland als België.

*Actievoorwaarden

Het aanbod geldt niet voor reeds uitgebrachte of lopende offertes. De actie geldt op alle offertes en overeenkomsten uitgebracht in de maand januari (2019). Het aanbod is niet om te wisselen voor een contante korting. Deze actie is alleen geldig bij Automobielbedrijf Jaarsma en niet bij andere USCarDealers.

Related Posts