• Beoordeeld met een 9,5
  • BOVAG garantie op je nieuwe auto*
  • Mogelijkheid om in te ruilen

Audi Q3

35 TFSI 150pk MHEV S tronic Advanced Edition

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 39.900 Incl. BTWbtw

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 542
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11

Algemene informatie

Kilometerstand 7.704 km
Bouwjaar 2022
Kleur wit
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 14 februari 2026
Onderhoudsboekje dealer
BTW/Marge BTW
Kenteken R-637-KS
Wegenbelasting € 217 tot € 246 per kwartaal

Over deze Audi Q3

Met deze Audi Q3 kunt u weer jaren vooruit, de kilometerteller staat op 7.704. Met de huidige benzineprijzen is deze hybride motor van deze auto misschien wel de allerbeste oplossing. Zuiniger, schoner en toch van alle markten thuis. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. ETot de uitrusting van deze Audi behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, zwarte dakrailing, warmtewerend glas, stoffen bekleding, metallic lak, verwarmbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Audio-aanpassingen doen zonder de weg uit het oog te verliezen? Daar zorgt de audiobediening op het stuur voor! De snelste of zuinigste weg? Het MMI navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Met connect safety en service inclusief kunt u muziek draadloos afspelen. Digitale muziek afspelen gaat heel eenvoudig met de ingebouwde usb-aansluiting. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij volautomatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. In deze Audi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de licht- en regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Nooit meer last van een slapende rechtervoet dankzij de uitgekiende cruise control! Ook 4-spaaks multifunctioneel lederen stuur en isofix-aansluiting horen tot de voorzieningen op deze auto.

De automatische veiligheidssystemen in deze Audi fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. De veiligheidsoptie van de lane assist is een rijstrookhulp die ervoor zorgt dat u niet ongecontroleerd van baan wisselt.

Interesse voor deze Audi Q3? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.

Ondanks dat de grootst mogelijke zorg aan deze advertentie is besteed, kunnen er fouten insluipen. Neem daarom altijd contact met ons op over opties of zaken die uw keuze kunnen beïnvloeden.

Technische gegevens

Aantal versnellingen 7
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1498cc
Topsnelheid 206 km/h
Gewicht 1.505 kg
Trekgewicht 1.800 kg
Wielbasis 268 cm
Lengte 448 cm
Breedte 202 cm
Hoogte 161 cm

Afleverpakketten

Accessoires

Overige
Privacy glas Privacy glas Velgen, lichtmetaal 7J x 18 ''5-arm''-design Velgen, lichtmetaal 7J x 18 ''5-arm''-design Navigatie Navigatie Volledig digitaal instrumentenpaneel Volledig digitaal instrumentenpaneel
Veiligheid
Airbag bestuurder Airbag(s) side voor Alarm klasse 1(startblokkering) Elektronisch Stabiliteits Programma
Interieur
Voorstoelen verwarmd Voorstoelen verwarmd Cruise control Cruise control Elektrische ramen achter Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Exterieur
Lichtmetalen velgen 18" Lichtmetalen velgen 18" Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Kleur wit
Infotainment
Stuurwiel multifunctioneel Stuurwiel multifunctioneel Radio Radio Navigatiesysteem full map + hard disk WiFi voorbereiding

Video's

Audi Q3

35 TFSI 150pk MHEV S tronic Advanced Edition

Wordt dit jouw nieuwe auto?

€ 39.900 Incl. BTWbtw

Je huidige auto kunnen we inruilen, in het aanvraagformulier kun je direct de gegevens meesturen. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte.

Financial lease berekenen

simpel en snel aanvragen

€ 542
Heeft u vragen?
+31 (0)5 - 155 698 11
Totaal koop € 39.900 (in. btw)

Vergelijkbaar aanbod